Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

AINA SYDÄMESSÄ

Alla kuva asiakkaaltamme. Yksi tapa käyttää pientä muistolaattaa on liimata se ulkokäyttöön soveltuvalla silikoniliimalla luonnonkiveen,

Lehtikuusesta valmistettu muistomerkki

Uutuus!

Lehtikuusesta valmistettavat muistomerkit kestävät hyvin joka säässä. Valitse kaiverruslaatan väri: valkoinen, hopea ja kulta.

Lue lisää klikkaamalla kuvaa.

Lemmikin tyylikäs, isompi muistokivi näppärällä

jalalla, kiinnitys helppoa

vaikeaankin maastoon

"AINA SYDÄMESSÄ"

hinta 85€

sisältää toimituksen

Osta tästä

ilmainen toimitus kaikilla tuotteilla!

Uurnakorut

Kauniit uurnakorut. Uurnakorussa kannat tai säilytät pienen määrän lemmikin tuhkaa. Meiltä löydät myös suppilon tuhkan käsittelemiseen.

Aina sydämessä -unisieppari -riipus.

Ihanat muistokorut.

AINA SYDÄMESSÄ.

Tilaa upeat taidepostikortit jouluksi!

Vain 6€/ 5kpl

EI POSTIKULUJA!

Klikkaa kuvaa.

Kotimaiset ulkoseinäsiluetit. Siluetti ripustetaan ulkoseinään, se on persoonallinen tapa tervehtiä ohikulkijoita. Siluettien materiaali on niin vahvaa, että se kestää kaikki säät. Meillä on useita eläinaiheisia siluetteja ja koirarotuja kaupassamme. Mikäli et löydä sopivaa, ota yhteyttä meihin, niin piirrämme sinulle oman, uniikin siluetin.

Siluetti on myös mainio lahja eläinystävälle.edulliset muistokivet jalalla

Muistokivet

Kotimaiset ja laadukkaat MUISTOKIVET meiltä EDULLISESTI! Helppo asentaa suoraan hautapaikalle, suunnittelemamme jalka painetaan maahan ja kivi pysyy paikoillaan tukevasti joka säällä. Kivi toimitetaan jalkaan kiinnitettynä, joten asentaminen hautapaikalle on helppoa. Asiakkaat ovat erityisesti kiitelleet suunnittelemaamme näppärää jalkaa, sillä tämä muistokivi sopii erityisen hyvin epätasaiseen maastoon sekä eläinten hautausmaalle.

HELPPO JA YKSINKERTAINEN, MUTTA TYYLIKÄS

Kivi lemmikin nimellä, syntymä-sekä kuolinajalla vain 85€, toimitus on ilmainen. Katso täältä!

Enkelikorut

Aniellan facebook -sivustolla järjestetään lähes päivittäin HUUTOKAUPPOJA, joissa on tarjolla upeita koruja ja tuotteita. Tervetuloa katsomaan päivän huutokaupat!