Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ilmainen toimitus kaikilla tuotteilla!

TOIMITAMME KORUT KAUNIISSA LAHJARASIASSA!


SYDÄMIÄ JA KORUJA...

Ihanat Swarovski -sydänkorvakorut, eri värejä.

Toimitetaan lahjarasiassa ja toimitus on ilmainen!

edulliset muistokivet jalalla
Kotimaiset ja laadukkaat MUISTOKIVET meiltä EDULLISESTI! Helppo asentaa suoraan hautapaikalle, suunnittelemamme alumiininen jalka painetaan maahan ja kivi pysyy paikoillaan tukevasti joka säällä. Kivi toimitetaan jalkaan kiinnitettynä, joten asentaminen hautapaikalle on helppoa. Asiakkaat ovat erityisesti kiitelleet suunnittelemaamme näppärää jalkaa, sillä tämä muistokivi sopii erityisen hyvin epätasaiseen maastoon sekä eläinten hautausmaalle.

Kivi lemmikin nimellä, syntymä-sekä kuolinajalla vain 85€, toimitus on ilmainen. Katso täältä!

Klikkaa tästä, lukeaksesi tietosuojaselosteemme

Myymme eläinaiheisia koruja, enkelikoruja, terässormuksia, Swarovski -koruja sekämuistokoruja. Lisäksi valmistamme muistokiviä, eläinaiheisia ulkoseinäsiluetteja sekä kotimaisia saunamittareita.

Ihanat enkeli -korut

Sormukset tarjouksessa!
Kotimaiset saunamittarit

Korut perheelle ja rakkaille

Kotimaiset, eläinaiheiset ulkoseinäsiluetit voidaan kiinnittää asunnon ulkoseinään, oveen tai mökille. Ulkoseinäsiluettien valmistusmateriaali on polystyreeni, joka kestää joka säällä.

Eläinaiheinen siluetti tekee asuntosi ulkoasusta persoonallisen ja kertoo ohikulkijoille ketä teillä asuu tai harrastuksistanne!

HUOM! Mikäli tarvitset useamman siluetin tai toivot meidän piirtävän esimerkiksi siluetin tietystä koirarodusta sinulle, ota yhteyttä sähköpostitse ja kysy tarjousta! Siluetti voidaan tehdä oikeastaan mistä aiheesta tahansa.


SILUETIT!

Aniellan facebook -sivustolla järjestetään lähes päivittäin HUUTOKAUPPOJA, joissa on tarjolla upeita koruja ja tuotteita. Tervetuloa katsomaan päivän huutokaupat!

Enkelikorut

Kotimaiset saunamittarit ilman toimituskuluja