Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ulkoseinäsiluetit

Kotimaisia ja laadukkaita ulkoseinäsiluetteja. Ulkoseinäsiluetit voidaan kiinnittää minne tahansa ulos, mutta erityisen hienoja ne ovat ulkoseinään kiinnitettyinä. Ulkoseinäsiluettien valmistusmateriaali on kestävä ja naarmuuntumaton polystyreeni, joihin eivät kovatkaan sääolosuhteet vaikuta.

Eläinaiheinen tai harrastuksiasi kuvaava siluetti tekee talostasi persoonallisen. Talosi ohitse kulkevat ihmiset näkevät, mikä sinulle on tärkeää tai millaisia lemmikkejä talostasi löytyy. Siluetin voi asentaa myös mökille tai mihin tahansa ulkorakennukseen. Siluetit kiinnitetään seinään pienillä ja huomaamattomilla ruostumattomilla ruuveilla.

Siluetit voidaan asentaa tietysti myös sisätiloihin. Voit asentaa siluetin myös rakkaan lemmikkisi muistoksi sellaiseen paikkaan, missä lemmikkisi tykkäsi oleskella.

Ulkosiluetti on etupuolelta tyylikkään kiiltävä ja sisäpuolelta matta. Väreinä on verkkokaupassa saatavilla mustaa sekä valkoista. Sähköpostilla voit kysellä myös muita värejä.

Jos haluat siluetin rodusta, jota ei löydy valikoimistamme, siluetin oman lemmikkisi kuvasta tai jostakin muusta aiheesta, löytyy valikoimistamme myös tuote, jossa voit itse lähettää oman kuvasi ja valmistamme sinulle uniikin siluetin.

Tuotteita yhteensä 1 kpl