Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tyylitelty piirros lemmikistä tai omasta aiheestaTilauksesta tyylitellyt tussipiirrokset omasta lemmikistä, kuvasta tai aiheesta. 
Piirroksen koko A4 , piirretty laadukkaalle paperille laadukkailla tusseilla, joiden jälki kestää aikaa. Persoonallinen lahjaidea, muisto itselle rakkaasta hetkestä tai aiheesta. 


Tilatessasi piirroksen , tilauksen jälkeen ota meihin yhteyttä talentida@aniella.fi ja kerro toiveesi, voit lähettää valokuvan / kuvia joista piirros tehdään. Piirroksen voin toteuttaa myös ilman kuvaa mieleisestä aiheesta.

Mikäli piirros on lemmikistäsi voit halutessasi kertoa minulle sähköpostitse jotain lemmikkisi luonteesta, tavoista jne mikä helpottaa minua saamaan kuvaan mukaan lemmikin omaa persoonaa ja luonnetta.


Piirroksen toimitusaika on viikosta-  korkeintaan kuukauteen tilauksesta. Riippuen tilausten määrästä. Mikäli olet tilaamassa piirrosta lahjaksi ja toimituksella on kiire ilmoitathan siitä tilauksen yhteydessä. 

Saatamme julkaista kuvia piirroksista ja niiden tekemisen eri vaiheista esimerkkeinä sivuillamme, mikäli asiasta ei erikseen toisin sovita. Alkuperäisistä valokuvista emme koskaan julkaise kuvia sivuillamme. 

Hinta:50.00 €

Lisätiedot

Koko: A4

Suosittelemme myös

Basenji

basenjiseina.png&width=280&height=500
Hinta: 15.00 € - 33.00 €

Petit brabancon

petitseina.png&width=280&height=500
Hinta: 15.00 € - 33.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »