Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Uurna/muistolaatta koiralle, omavalintainen rotu

Uurnalaatta/muistolaatta koiralle helmiäiskultaisella pohjalla ja mustalla tekstillä sekä kuvalla.

Uurnalaattaa/muistolaattaa voidaan käyttää monella eri tavalla. Se voidaan kiinnittää uurnaan tai hautapaikalle. Se voidaan kiinnittää myös muistokiveen tai muuhun muistomerkkiin. Mikäli haluat laatan kiinnitettävän muistokiveen ja että toimitamme laatan kiveen kiinnitettynä, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla.

Laattaan kaiverretaan lemmikin nimi, syntymä- ja kuolinaika kuvanmukaisilla fonteilla ja lisäksi laattaan kaiverretaan haluamasi koirarotu siluettina eli sivuprofiilikuva.

Ilmoita koirasi nimi, syntymä- ja kuolinaika sekä rotu kassalla "lisätiedot" kohdalla. Mikäli haluat laatan ilman siluettia eli tuota rotukuvaa, ilmoita muut tiedot, mutta jätä rotu pois.

Mikäli haluat nähdä etukäteen, minkä näköinen sivuprofiili laattaan kaiverretaan, laita meille sähköpostia info@aniella, niin voimme lähettää sinulle luonnoksen. 

Toimitusaika on kaksi viikkoa. 

Laatan mukana toimitetaan kaksipuolista teippiä, jolla laatta voidaan kiinnittää uurnaan. Voit kiinnittää laatan halutessa myös tähän tarkoitukseen sopivalla liimalla.

HUOM! Laattaan EI kaiverreta tekstiä LEPÄÄ RAUHASSA RAKAS LEMMIKKI,  kuten kuvassa näkyy.

kultamustalaattakoirarotu.png

Hinta:19.00 €24.00 €

Lisätiedot

Materiaali: Metallijäljitelmä, akryyli
Koko: 9 cm x 7,5 cm
Valmistusmaa: Suomi
Sävy: helmiäiskulta/musta
Siluetti: Laattaan kaiverretaan omavalintainen rotu