Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kissan puinen muistomerkki, kulta/mustaTUOTTEEN VALMISTAMISEEN VAADITTAVA KONE SIIRRETÄÄN TOISEEN TUOTANTOHALLIIN, TÄSTÄ JOHTUEN TÄTÄ TUOTETTA VOIDAAN TOIMITTAA AIKAISINTAAN JÄLLEEN SYKSYLLÄ. 

Puinen muistomerkki valmistetaan lehtikuusesta. Lehtikuusi on ekologinen vaihtoehto, se kestää hyvin ulkona ilman käsittelyaineita. Se on pitkäikäinen materiaali. Lehtikuusen solurakenne eroaa esimerkiksi männyn kanssa siinä, että se ei vastaanota kosteutta. Ennen vanhaankin lehtikuusta käytettiin vesirakentamisessa ja laivoissa. Kestävyytensä vuoksi sitä voidaan käyttää pihakalusteissa, laitureissa, portaissa ja aidoissa sekä jatkuvasti kuumissa ja kosteissa tiloissa, kuten sauna. Lehtikuusi on myös lahonkestävä.

Tähän puiseen muistomerkkiin kiinnitetään kuvanmukainen kaiverruslaatta kuvanmukaisella kissan -kuvalla. Kirjoita kassalla lisätiedot -kohtaan lemmikkisi nimi, syntymä- ja kuolinaika, niin kaiverramme ne laattaan. Muistomerkki voidaan asentaa suoraan hautapaikalle tai muulle sellaiselle paikalle, missä lemmikkiä halutaan muistaa.

Toimitusaika on noin kaksi viikkoa.puinenlaattakultamusta2.png

Hinta:32.00 €

Lisätiedot

Materiaali: Lehtikuusi
Kaiverruslaatan materiaali: Metallijäljitelmä, akryyli
Muistomerkin koko: Pituus 23,7 cm ja leveys 10 cm
Kaiverruslaatan väritys: pohja helmiäiskulta/teksti ja kuva musta
Kaiverruslaatan koko : 9 cm x 7,5 cm
Valmistusmaa: Suomi