Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

TÄÄLLÄ ASUU -opaskyltti 13 cm x 8,5 cm, kultasävyTäällä asuu -kyltti kertoo, mikä lemmikki tai mitkä lemmikkit asunnossa asustavat.

Kylttiin kaiverretaan TÄÄLLÄ ASUU ja sinä saat valita tekstin lopun. Kirjoita tilauslomakkeella LISÄTIEDOT -kohtaan lemmikkisi nimi ja rotu, niin kaiverramme ne laattaan. Kaiverramme lemmikkisi rodun sivuprofiilin. Mikäli lemmikki on jokin muu kuin koira, esimerkiksi kissa, niin kirjoita "kissa" ja kissan nimi.

Mikäli tarvitset apua tilauksen kanssa, voit lähettää meille viestiä täältä verkkokaupan kautta tai facebookissa: https://www.facebook.com/Talentida/

Tuotteella on 14 vrk toimitusaika.

Vinkit Helsingin pelastuslaitoksen sivuilta:

"Jos sinulla on kotieläimiä on hyödyllistä kiinnittää ulko-oveen Huoneistossa lemmikkejä -tarra/kyltti, joka auttaa pelastushenkilöitä erilaisissa hätätilanteissa ottamaan paremmin huomioon kohteessa olevat eläimet. Hyvä sijoituspaikka tarralle/kyltille on postiluukun yläpuolella, mutta ei kuitenkaan oven yläosassa, koska tulipalotilanteessa se saattaa jäädä savun peittämäksi.

Tietoja huoneistossa olevista eläimistä on suositeltavaa täydentää huoneiston välioveen tai ulko-oven sisäpuolelle kiinnitettävään tiedotteeseen sisällä olevista eläinlajeista, niiden määristä ja mahdollisesta sijainnista onnettomuustilanteessa sekä omistajan yhteystiedot. Tiedotteeseen voi liittää myös kuvat eläimistä. Näiden tietojen avulla pelastus- ja ensihoitohenkilöstö voi ottaa paremmin huomioon lemmikkinne"

taallaasuuaitanseina.png

Hinta:15.00 €22.00 €

Lisätiedot

Materiaali: Metallijäljitelmä, akryyli
Koko: 13 cm x 8,5 cm
Valmistusmaa: Suomi
Sävy: helmiäiskulta/musta
Valmistaja: Talentida