Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kiitos, että tulit tänne Aniellan verkkokauppaan!

Meillä on käytössämme useita eri maksutapoja

Uskomaton tarjous!

Myymme erän korkealaatuisia muistokiviä nyt erikoishintaan! Suuren kysynnän vuoksi jatkamme tarjousta toistaiseksi tai niin kauan kuin materiaalia riittää.

Vinkki!

Yksi vinkki, miten pientä muistolaattaa voi käyttää alla. Asiakkaamme ovat liimanneet muistolaatat luonnonkiveen tarkoitukseen soveltuvalla liimalla.

Asiakkaamme kuva. Kaunis ja tunnelmallinen hautapaikka on ihana tapa muistaa edesmennyttä lemmikkiä.

Katso asiakkaidemme lähettämät kuvat "Ystävät sateenkaarisillalla" -kuva-albumista. Jokainen hauta/muistelupaikka on aina uniikki ja varta vasten omalle lemmikille ja hänen muistollensa rakkaudella toteutettu. Katso kuva-albumimme täältä.

Uurna/muistolaatat voidaan kiinnittää uurnaan tai mikäli haluat tehdä puusta, kivestä tai jostakin muusta materiaalista itse muistomerkin, voit kiinnittää laatan siihen. Meiltä löytyy ulkokäyttöön soveltuvia laattoja, useita eri malleja, kokoja ja värejä. Halutessa voidaan tehdä myös toivomusten mukainen laatta. Ulkokäyttöön soveltuvat laattamme on tarkoitettu kestämään ulkona koviakin olosuhteita kaikkina vuodenaikoina.

Meiltä löytyy myös uurnalaatat kaareville pinnoille ja näissä laatoissa on liima valmiina. Katso videolta uurnalaatan vaivaton kiinnitys uurnaan.

Suuri valikoima erilaisia muistomerkkejä, muistokiviä sekä muistolaattoja.

Muistokivet lemmikille

Blogi


Nyt pieneen muistolaattaankin mahdollista kaivertaa useampi nimi. Edullinen, mutta kaunis ajatus koota kaikki nimet yhteen kiveen.

Pieni muistolaatta haluamallasi siluetilla, kestää kaikki sääolosuhteet ulkona.

Siluetti kaiverrettuna muistolaattaan

Siluetti voidaan kaivertaa myös suoraan kiveen ja käsitellä kullansävyiseksi. Tällainen pieni muistolaatta on edullinen, mutta tyylikäs ja laadukas. Monet asiakkaistamme ovat kiinnittäneet muistolaatan ulkokäyttöön soveltuvalla liimalla luonnonkiveen.

Kiveen on saatavilla myös kullansävyinen kaiverrus.

Lehtikuusesta valmistetut muistomerkit

Lehtikuusi kestää erittäin hyvin ulkona,
siksi valmistamme siitä kauniita muistomerkkejä.
Tutustu useisiin malleihimme ja löydä itsellesi sopiva.
Malli voidaan tarvittaessa myös räätälöidä
asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Joka sään kestävät ulkoseinäsiluetit rodusta. Meiltä löytyy kaikki rodut niin kissoista, koirista kuin hevosista, vaikka kaikki eivät olekaan verkkokaupassa esillä. Siluetit saatavilla myös valkoisessä värissä. Käytämme laadukasta materiaalia, jolloin myös valkoinen väri säilyy kirkkaana ajan saatossa.

Uurnakorut

Kauniit uurnakorut. Uurnakorussa kannat tai säilytät pienen määrän lemmikin tuhkaa. Meiltä löydät myös suppilon tuhkan käsittelemiseen.

VARASTONTYHJENNYS ja SUPER HYPER ALENNUS!

Kaikki sormuksemme lähtevät nyt varaston tyhjennyksen vuoksi puoli-ilmaiseksi! Ole nopea, sillä kokoja on vain muutamia jäljellä! Klikkaa kuvaa, niin pääset katsomaan alennustuotteet. Lisäämme tänne ainoastaan tuotteita, jotka lähtevät todella edullisesti.

Kotimaiset siluetti -korut

Eläineiheiset korut

Olemme valmistaneet muistomerkkejä lemmikeille jo yli 7 vuoden ajan. Kaupastamme löydät useita malleja. Suunnittelemme muistomerkkejä myös asiakkaiden toiveista ja lähes kaikkiin malleihin on mahdollista tehdä halutessa muutoksia. Suunnittelutyö ja muutosten tekeminen muistomerkkeihin eivät nosta tuotteen hintaa. Lähetä toivomuksistasi meille sähköpostia, niin toteutetaan ne. Takaamme, että olet tyytyväinen. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä olisi tyytyväinen saamaasi muistomerkkiin, voit aina ottaa yhteyttä.

Aniella

Rantatie 25, 69600 Kaustinen
info@aniella.fi
Puh: 0440727980

Y-tunnus:

2756432-4

Videolla saunatarvikkeiden valmistusta ja lopuksi lähetys Saksaan.

Teemme lahjoituksia kodittomien lemmikkien hyväksi.


Novascotiannoutaja

Novascotiannoutaja_profiili2.png&width=280&height=500
Hinta: 15.00 € - 45.00 €

Pieni muistolaatta KANILLE

Nippe_pupu_valkoinen_pinkki.png&width=280&height=500
Hinta: 28.00 € - 30.00 €

Lemmikin muistokivi SUURIN

Turre_kivi_metsassa.png&width=280&height=500
Hinta: 69.00 € - 98.00 €