Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kun ostat meiltä, voit myös varmistua siitä, että yrityksemme tukee eläinten hyvinvointia lahjoittamalla säännöllisesti eläinten hyväksi. Kohteenamme ovat pääasiassa löytöeläimet.

Aniella järjestää Facebook -sivustollaan tietyin väliajoin HYVÄN TAHDON PIKAHUUTOKAUPPOJA, joissa on tarjolla kauniita koruja. Olemme lähteneet mukaan projektiin, jossa järjestämme normaalien huutokauppojen seassa päiviä, jolloin lahjoitamme kaiken huutokaupoista kertyvän myynnin löytöeläinten hyväksi.

Näistä hyväntekeväisyys -huutokaupoista ilmoitamme erikseen facebook -sivuillamme. Meillä on ollut lahjoituskohteena Kokkolassa toimiva eläinhoitola KOTIPESÄ, joka huolehtii seudun kodittomista eläimistä.

Haluamme olla avoimia siitä, mitä oikeasti lahjoitamme ja kenelle. Siksi kerromme facebook -sivuillamme sekä tällä sivulla, paljonko ja milloin olemme lahjoittaneet ja kenelle.

Järjestimme ensimmäiset HYVÄN TAHDON-huutokaupat facebook -sivustollamme 1.7.2017. Tuolloin keräsimme lahjoitettavaksi 154,84€. Järjestimme seuraavat HYVÄN TAHDON -huutokaupat 2-3.9 2017 ja tuolloin keräsimme vuorokaudessa

196,37€ ja lahjoitimme 200€.

22.11.2017 Keräsimme 48,39€ lahjoitettavaksi kodittomille eläimille, pyöristimme summaa ja lahjoitimme Eläinhoitola Kotipesälle Kokkolaan 50€.

3.3.2018 Lahjoitimme Eläinhoitola Kotipesälle Kokkolaan 100€ tilojen kunnostamista varten.

19.8.2018 Lahjoitimme 50€ Eläinhoitola Kotipesälle.

4.7.2019 Lahjoituksena lähti paketillinen koruja Kissakummeille. Korut menivät Kissakummien huutokauppaan ja niistä saadut tuotot käytettiin kissojen eläinsuojelutyöhön.

9.3.2020 Lahjoitimme kodittomille kissoille Maukula ry:lle 50€.

Voit laittaa meille vinkkiä kohteista, jotka olisivat lahjoituksen tarpeessa ja haluaisi tehdä kanssamme yhteistyötä, niin voimme ottaa harkintaan. Lahjoitamme pääasiassa eläinten hyväksi.


Facebook -sivustomme huutokauppoihin pääset tästä: HUUTOKAUPAT

Kiitos!