Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kiitos, että tulit tänne Aniellan verkkokauppaan!

Yksi vinkki, miten pientä muistolaattaa voi käyttää alla. Asiakkaamme ovat liimanneet muistolaatat luonnonkiveen tarkoitukseen soveltuvalla liimalla.

Asiakkaamme kuva. Kaunis ja tunnelmallinen hautapaikka on ihana tapa muistaa edesmennyttä lemmikkiä.

Meillä on käytössämme useita eri maksutapoja

Katso asiakkaidemme lähettämät kuvat "Ystävät sateenkaarisillalla" -kuva-albumista. Jokainen hauta/muistelupaikka on aina uniikki ja varta vasten omalle lemmikille ja hänen muistollensa rakkaudella toteutettu. Katso kuva-albumimme täältä.

Suuri valikoima erilaisia muistomerkkejä, muistokiviä sekä muistolaattoja.

Muistokivet lemmikille

Kyltit ja kaiverruslaatat

Esim. Täällä asuu kissa -kyltti yms.

Blogi


Nyt pieneen muistolaattaankin mahdollista kaivertaa useampi nimi. Edullinen, mutta kaunis ajatus koota kaikki nimet yhteen kiveen.

Pieni muistolaatta haluamallasi siluetilla, kestää kaikki sääolosuhteet ulkona.

Siluetti kaiverrettuna muistolaattaan

Siluetti voidaan kaivertaa myös suoraan kiveen ja käsitellä kullansävyiseksi. Tällainen pieni muistolaatta on edullinen, mutta tyylikäs ja laadukas. Monet asiakkaistamme ovat kiinnittäneet muistolaatan ulkokäyttöön soveltuvalla liimalla luonnonkiveen.

Kiveen on saatavilla myös kullansävyinen kaiverrus.

Uurna/muistolaatat

Uurna/muistolaatat voidaan kiinnittää uurnaan tai mikäli haluat tehdä puusta, kivestä tai jostakin muusta materiaalista itse muistomerkin, voit kiinnittää laatan siihen. Meiltä löytyy ulkokäyttöön soveltuvia laattoja, useita eri malleja, kokoja ja värejä. Halutessa voidaan tehdä myös toivomusten mukainen laatta. Ulkokäyttöön soveltuvat laattamme on tarkoitettu kestämään ulkona koviakin olosuhteita kaikkina vuodenaikoina.

Meiltä löytyy myös uurnalaatat kaareville pinnoille ja näissä laatoissa on liima valmiina. Katso videolta uurnalaatan vaivaton kiinnitys uurnaan.

Lehtikuusesta valmistetut muistomerkit

Lehtikuusi kestää erittäin hyvin ulkona,
siksi valmistamme siitä kauniita muistomerkkejä.
Tutustu useisiin malleihimme ja löydä itsellesi sopiva.
Malli voidaan tarvittaessa myös räätälöidä
asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Joka sään kestävät ulkoseinäsiluetit rodusta. Meiltä löytyy kaikki rodut niin kissoista, koirista kuin hevosista, vaikka kaikki eivät olekaan verkkokaupassa esillä. Siluetit saatavilla myös valkoisessä värissä. Käytämme laadukasta materiaalia, jolloin myös valkoinen väri säilyy kirkkaana ajan saatossa.

Uurnakorut

Kauniit uurnakorut. Uurnakorussa kannat tai säilytät pienen määrän lemmikin tuhkaa. Meiltä löydät myös suppilon tuhkan käsittelemiseen.

UUTUUS! Kissa-aiheinen ulkoseinään kiinnitettävä siluetti nimellä. Käytämme vain laadukkaita materiaaleja ja ulkoseinäsiluetit kestävät ulkona vuosikaudet.

VARASTONTYHJENNYS ja SUPER HYPER ALENNUS!

Kaikki sormuksemme lähtevät nyt varaston tyhjennyksen vuoksi puoli-ilmaiseksi! Ole nopea, sillä kokoja on vain muutamia jäljellä! Klikkaa kuvaa, niin pääset katsomaan alennustuotteet. Lisäämme tänne ainoastaan tuotteita, jotka lähtevät todella edullisesti.

Kotimaiset siluetti -korut

Eläineiheiset korut

Ihanat enkelikorut. Toimitamme kaikki korut lahjarasiassa tai lahjapussukassa.

Olemme valmistaneet muistomerkkejä lemmikeille jo yli 7 vuoden ajan. Kaupastamme löydät useita malleja. Suunnittelemme muistomerkkejä myös asiakkaiden toiveista ja lähes kaikkiin malleihin on mahdollista tehdä halutessa muutoksia. Suunnittelutyö ja muutosten tekeminen muistomerkkeihin eivät nosta tuotteen hintaa. Lähetä toivomuksistasi meille sähköpostia, niin toteutetaan ne. Takaamme, että olet tyytyväinen. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä olisi tyytyväinen saamaasi muistomerkkiin, voit aina ottaa yhteyttä.

Aniella

Rantatie 25, 69600 Kaustinen
info@aniella.fi
Puh: 0440727980

Y-tunnus:

2756432-4

Eläinten lisäksi lähellä sydäntä ovat vanhat, hyvin valmistetut tavarat ja vaatteet, joihin käytettiin kunnollista materiaalia. Esineet voivat olla käytännöllisiä ja kauniita sekä kestäviä yhtä aikaa. Hyvin usein nykyään törmää siihen, että esineet ovat kauniita ja ehkä käytännöllisiä, mutta eivät enää kestä mitään. Tämä on meillekin muistomerkkien valmistajana tärkeää, että tuotteemme ovat kestäviä, eikä mitään kertakäyttötavaraa. Maalaisjärjellä sen jo ymmärtää, että se on luonnolle parempi ja se on oikea suunta.

Meillä on myös vintage -tuotteiden kauppa, jota olemme hiljattain aloitelleet. Sinne lisäilemme pikkuhiljaa tuotteita.

Videolla saunatarvikkeiden valmistusta ja lopuksi lähetys Saksaan.

Teemme lahjoituksia kodittomien lemmikkien hyväksi.


Siperianhusky

Siperianhusky_seinassa.png&width=280&height=500
Hinta: 15.00 € - 45.00 €

Tassu -korvakorut

tassu-korvikset.png&width=280&height=500
Hinta: 12.00 €15.00 €

UUSI ALKU

uusialku2.png&width=280&height=500
Hinta: 2.70 €

Siluetti "Pupu"

pupuseinapunainen.png&width=280&height=500
Hinta: 15.00 € - 45.00 €

OMAVALINTAINEN KOIRAROTU

Suomenpystykorvavalkoinentausta.png&width=280&height=500
Hinta: 15.00 € - 45.00 €

Suomenajokoira

suomenajokoira2seina.png&width=280&height=500
Hinta: 15.00 € - 45.00 €