Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pieni koiran muistolaatta omalla rodullaMuistolaattaan kaiverretaan lemmikin nimi, syntymä- sekä kuolinvuosi kuvanmukaisella fontilla. Muistolaatassa on vasemmalla yläkulmassa poisnukkuneen koirasi rotua kuvaava siluetti. Siluetti esittää koiradorun sivuprofiilia ja rotu on siitä hyvin tunnistettavissa. Kiveen kiinnitetty siluetti on valmistettu metallia jäljittelevästä akryylistä ja se kestää hyvin ulkona myös talvella.

Kivilaattaa voi pitää lemmikin haudalla ja se on kaunis, edullinen sekä kotimainen. Tässä kivilaatassa ei ole jalkaa mukana, mutta voit asetella sen hautapaikalle tai sisätiloihin haluamallasi tavalla. Olemme saaneet lukuisilta asiakkailta palautetta, että laatta sopii erityisen hyvin kiinnitettäväksi luonnonkiveen ja siihen käytetään ulkokäyttöön soveltuvaa silikoniliimaa, jota voi kysellä rautakaupasta. 

OHJEET TILAUSTA VARTEN:

Kirjoita koiran rotu kassalla LISÄTIEDOT -kenttään. Tällöin piirrämme koirasi rotua kuvaavan siluetin veloituksetta ja teemme siitä siluetin muistolaattaan.  LISÄTIEDOT -kenttään voit kirjoittaa myös lemmikin nimen, syntymä- sekä kuolinajan, mikäli nämä ovat tiedossa. Tämän jälkeen etene maksamaan. Sinulle lähetetään tilausvahvistus, kun tilaus on vastaanotettu.

Halutessasi lähetämme sinulle kuvan siitä siluetista, mikä kiveen kaiverretaan. Laita meille sähköpostia osoitteeseen info@aniella.fi, mikäli haluat, että siluetti -luonnos lähetetään sinulle arvioitavaksi.

TOIMITUSAIKA: Toimitus- sekä valmistusaika tuotteella on noin 14 vrk, mutta pyrimme aina toimittamaan muistolaatat mahdollisimman pikaisesti. Muistolaatta toimitetaan suoraan postilaatikkoon tai postiluukusta.

riittaoikeakuvapikkukivi.png

Hinta:29.00 €

Lisätiedot

Materiaali: Musta, kiiltävä graniitti
Koko: 10 cm x 10 cm
Valmistusmaa: Suomi, valmistetaan Kaustisella
Siluetin materiaali: Akryyli, metallijälennös
Siluetin sävy: Musta pohja/hopeansävyinen koirarodun sivuprofiili

Suosittelemme myös

Pieni muistolaatta KANILLE

Nippe_pupu_valkoinen_pinkki.png&width=280&height=500
Hinta: 26.00 € - 28.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »