Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Uurnalaatta koiralle, omavalintainen rotu

Uurnalaatta koiralle hopealla pohjalla ja mustalla tekstillä.

Uurnalaattaa/muistolaattaa voidaan käyttää monella eri tavalla. Se voidaan kiinnittää uurnaan, muistokiveen tai puiseen, omatekoiseen muistomerkkiin.

Kiinnittämiseen uurnaan voidaan käyttää kaksipuolista teippiä tai kiinnittämiseen soveltuvaa liimaa. Mikäli tarkoitus on kiinnittää laatta ulos, esimerkiksi kiveen, suosittelemme kysymään rautakaupasta tähän tarkoitukseen sopivaa liimaa. Tämä muistolaatta on suunniteltu kestämään ulkona.

Mikäli tarkoituksesi on kiinnittää laatta esimerkiksi puiseen muistomerkkiin tai haluat kiinnittää sen pienillä ruuveilla, valitse vaihtoehto, missä me poraamme pienet reiät laattaan valmiiksi.

Mikäli haluat, voimme kiinnittää laatan muistokiveen myös täällä meillä ja toimittaa sen sinulle muistokiveen kiinnitettynä. Pystymme tekemään sinulle varmasti edullisen tarjouksen. Ota tässät tapauksessa yhteyttä sähköpostilla info@aniella.fi 

Laattaan kaiverretaan lemmikin nimi, syntymä- ja kuolinaika kuvanmukaisilla fonteilla ja lisäksi laattaan kaiverretaan haluamasi koirarotu siluettina eli sivuprofiilikuva.

Ilmoita koirasi nimi, syntymä- ja kuolinaika sekä rotu kassalla "lisätiedot" kohdalla. Mikäli haluat laatan ilman siluettia eli tuota rotukuvaa, ilmoita muut tiedot, mutta jätä rotu pois.

Mikäli haluat nähdä etukäteen, minkä näköinen sivuprofiili laattaan kaiverretaan, laita meille sähköpostia talentida@aniella, niin voimme lähettää sinulle luonnoksen. 

Toimitusaika on kaksi viikkoa. 

HUOM! Laattaan EI kaiverreta tekstiä LEPÄÄ RAUHASSA RAKAS LEMMIKKI,  kuten kuvassa näkyy.

hopeataustamustakoirauusi.png

Hinta alk.24.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Haluan laattaan porattavan kaksi pientä kiinnitysreikää24.50 €
Älkää poratko laattaan kiinnitysreikiä24.00 €

Lisätiedot

Materiaali: Metallijäljitelmä, akryyli
Koko: 9 cm x 7,5 cm
Valmistusmaa: Suomi
Sävy: hopea/musta
Siluetti: Laattaan kaiverretaan omavalintainen rotu

Suosittelemme myös

AINA SYDÄMESSÄ, musta/kulta

mustakultavalkoinenainasydamessaisokivi2.png&width=280&height=500
Hinta: 56.00 € - 99.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »