Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Uurna/muistolaatta KAAREVALLE pinnalle, AINA SYDÄMESSÄ, valkoinen

Uurnalaatta/muistolaatta lemmikille valkoisen sävyisellä pohjalla kaareville pinnoille. Laatta voidaan kiinnittää myös tavallisille suorille pinnoille halutessa. Laatassa on liima valmiina.

Teksti, tassu ja sydän ovat mustalla. Tämä malli on ollut erittäin suosittu eikä syyttä, sillä onhan se kaunis. Samalla se kertoo, kuinka tassunjälki on AINA SYDÄMESSÄ.

Uurnalaatta on ohut sekä joustava, jotta se on helppo liimata kaarevaan tai epätasaisempaan pintaan. Uurnalaatta kestää myös korkeita lämpötiloja. Laatan takapuolella on liimaa, jota peittää suojakalvo. Kiinnittäminen uurnaan on helppoa, otetaan laatan takapuolella oleva suojakalvo pois, minkä jälkeen laatta voidaan laittaa kiinni uurnaan tai johonkin muuhun muistomerkiksi tarkoitettuun esineeseen. 

Tämä uurnalaatta kestää hyvin lämpöä ja puristusta ja se kestää ulkokäyttöä (varauksin). Mutta mikäli on tarkoitus käyttää laattaa ulkona, suosittelemme mieluummin kuitenkin tätä paksumpaa laattaa, joka kestää erinomaisesti ulkona: klikkaa tuotteeseen.

Voit valita oikean koon vaihtoehdoista.

Vinkki: Mikäli laatta tulee liimattua kieroon, irrota se välittömästi ja varovasti vetämällä.  Aseta laatta uudelleen paikoilleen. Liima kestää, vaikka joutuisitkin laattaa vielä asettelemaan paremmin kohdilleen.

Laattaan kaiverretaan lemmikin nimi, syntymä- ja kuolinaika kuvanmukaisilla fonteilla.

Ilmoita lemmikkisi nimi, syntymä- ja kuolinaika kassalla "lisätiedot" kohdassa.

Toimitusaika on noin kaksi viikkoa. 

valkomustalaattaraamit.png

Videolla esitetään uurnalaatan kiinnittäminen uurnaan. Videon uurnalaatta on ulkonäöltään eri malli, tämän sivun tuotteen tilaamalla saat tällä sivulla olevan kuvan näköisen mallin. 
Hinta alk.11.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
12 cm x 8,4 cm16.00 €
10 cm x 7 cm15.00 €
8 cm x 5,6 cm14.00 €
6 cm x 4,2 cm13.00 €
4 cm x 2,8 cm12.00 €
3,5 cm x 2,4 cm11.00 €

Lisätiedot

Materiaali: Metallijäljitelmä, akryyli
Koko: Voit valita koon
Valmistusmaa: Suomi, Kaustinen
Sävy: valkoinen pohja/musta teksti ja sydän/tassu
Paksuus: 0,5 mm
Ominaisuudet: Joustava, puristuksenkestävä, UV -suojattu
Lämmönkesto : Max 75 astetta

Suosittelemme myös

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »