Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Uurna/muistolaatta koiralle, KAAREVALLE PINNALLE, omavalintainen koirarotu

Uurnalaatta/muistolaatta koiralle mustalla pohjalla ja hopeansävyisellä tekstillä sekä kuvalla kaareville pinnoille. Laatta voidaan kiinnittää myös tavallisille suorille pinnoille halutessa. Laatassa on liima valmiina.

Laattaan kaiverretaan koirasi nimi, syntymä- ja kuolinaika kuvanmukaisilla fonteilla ja lisäksi laattaan kaiverretaan haluamasi koirarotu siluettina eli sivuprofiilikuva.

Uurnalaatta on ohut sekä joustava, jotta se on helppo liimata kaarevaan tai epätasaisempaan pintaan. Uurnalaatta kestää myös korkeita lämpötiloja. Laatan takapuolella on liimaa, jota peittää suojakalvo. Kiinnittäminen uurnaan on helppoa, otetaan laatan takapuolella oleva suojakalvo pois, minkä jälkeen laatta voidaan laittaa kiinni uurnaan tai johonkin muuhun muistomerkiksi tarkoitettuun esineeseen.

Tämä uurnalaatta kestää hyvin lämpöä ja puristusta ja se kestää ulkokäyttöä (varauksin). Mutta mikäli on tarkoitus käyttää laattaa ulkona, suosittelemme kuitenkin tätä paksumpaa laattaa, joka kestää erinomaisesti ulkona: klikkaa tuotteeseen

Voit valita oikean koon vaihtoehdoista.

Vinkki: Mikäli laatta tulee liimattua kieroon, irrota se välittömästi ja varovasti vetämällä.  Aseta laatta uudelleen paikoilleen. Liima kestää, vaikka joutuisitkin laattaa vielä asettelemaan paremmin kohdilleen.

Ilmoita koirasi nimi, syntymä- ja kuolinaika sekä rotu kassalla "lisätiedot" kohdalla. Mikäli haluat laatan ilman siluettia eli tuota rotukuvaa, ilmoita muut tiedot, mutta jätä rotu pois.

Mikäli haluat nähdä etukäteen, minkä näköinen sivuprofiili laattaan kaiverretaan, laita meille sähköpostia info@aniella, niin voimme lähettää sinulle luonnoksen. 

Toimitusaika on kaksi viikkoa. 

mustahopearotu.png

Videolla esitetään, miten laatan kiinnittäminen tapahtuu. Videolla näkyvä laatta on eri malli, eikä vastaa ulkonäöltään tämän tuotesivun mallia vaan tämän tuotteen tilatessasi saat yläpuolella olevan kuvan sekä kuvauksen mukaisen mallin rotusiluetilla.
Hinta alk.17.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
12 cm x 8,4 cm22.00 €
10 cm x 7 cm21.00 €
8 cm x 5,6 cm20.00 €
6 cm x 4,2 cm19.00 €
4 cm x 2,8 cm18.00 €
3,5 cm x 2,4 cm17.00 €

Lisätiedot

Materiaali: Metallijäljitelmä, akryyli
Koko: Voit valita koon
Valmistusmaa: Suomi, Kaustinen
Sävy: musta pohja/hopea teksti ja kuva
Siluetti: Laattaan kaiverretaan omavalintainen rotu
Laatan paksuus: 0,5 mm
Laatan kiinnittäminen: Tuotteessa on liima valmiina
Ominaisuudet: Joustava, puristuksenkestävä, UV -suojattu
Lämmönkesto: Max 75 astetta

Suosittelemme myös

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »