Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lepää rauhassa, rakas lemmikki

Talentida

Keskiviikko 4.3.2020 - Ida Niemelä

Hei! 

Nina tuossa jo hieman kertoikin meidän taipaleestamme yrittäjinä. Ajattelinkin tässä hieman kertoa itsestäni, sekä yrityksestäni Talentidasta. 

Jo lapsena luonto ja eläimet olivat lähellä sydäntäni. Luin lemmikki-lehteä heti kun opin lukemaan ja lempi ohjelmani oli Avara luonto. Rakkaus luontoon ja eläimiin on seurannut mukanani koko elämäni. Tällä hetkellä meillä asustaakin kaksi adoptoitua kissaa : Ruusu, jonka "adoptoin" ollessani työharjoittelussa kodittomien eläinten parissa Eläinhoitola kotipesällä Kokkolassa , sekä Molli jonka otin meille alunperin hätäsijoitukseen mutta johon rakastuinkin niin paljon että päätin että Molli saa meiltä pysyvän kodin. Molli on  Alajärven Tassutiimiltä. 
Lisäksi meillä meillä asustaa syntymäkuuro Shetlanninlammaskoira Tara. Taralla on omat sivut myös Facebookissa ( Taran hiljainen elämä ) 

Tara.png

Eläinten kanssa touhuamisen lisäksi rakkainpiin harrastuksiini kuuluu piirtäminen sekä maalaaminen. Olen aina käsitellyt tunteita piirtämisen kautta ja se on minulle rentoutusta ja terapiaa. Perustaessani a yritystä suuri haaveeni oli päästä toteuttamaan tätä rakasta harrastusta myös työssäni ja olen niin onnellinen että haaveeni kävi toteen. 

Molli.pngjr2.png

IMG_20200217_161747_340.jpgPerustin Talentidan vuonna 2013. Aluksi keskityin enemmän saunatuotteisiin mutta pikkuhiljaa aloin kehitellä myös muita tuotteita.

Perehdyin eniten laserleikattuihin ja kaiverrettuihin tuotteisiin
Ensimmäisenä tuli ulkoseinäsiluetit eri koiraroduista sekä muista eläimistä. Kokeilin myydä siluetteja erilaisilla messuilla ja ne herättivätkin kovasti kiinnostusta, messut vain eivät olleet paras mahdollinen paikka myydä siluetteja sillä koirarotujen määrä on niin huima etten millään voinut kantaa mukanani niin suurta määrää siluetteja, toki tilauksia tuli perästäkäsin ihan mukavasti mutta siluettien  paras myyntipaikka on kyllä ehdottomasti verkkokauppa.

pitkakarvainenchichuaitanovi.png

Myös korut tulivat kuvioihin ihan yritystoiminnan alussa. Tosin paljon pienimuotoisemmin kuin nykypäivänä. 

Nykypäivänä piirrän myös tilauksesta lemmikin kuvan muistokiveen. Lisäksi Talentida valmistaa asiakkaan toiveen mukaan mm Kylttejä eri materiaaleista.
Uusina tuotteina Talentidalta on tulossa muistokorut omasta lemmikistä. Sauna tuotteitakaan en ole vielä unohtanut vaan suunnitteilla on keväänmittaan myös uusi saunamittarimalli , jahka saan sen piirrettyä puhtaaksi. Siluettivalikoimaa on myös tarkoitus laajentaa.  

Yrittäjänä toimiminen on siitä ihanaa että saa todella käyttää omaa luovuutta ja kokeilla omia ideoita. Jotkut ideat ovat jymy menestyksiä ja toiset taas eivät, mutta se kuuluu asiaan. Päivääkään en vaihtaisi pois :) . 

-Ida-

IMG_20190809_192322_795.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Talentida, yritys